Küçük bir aile işletmesi olarak 2004 yılında; çocukluğumuzda yediğimiz, günlerce dayanan doğal ekşi mayalı köy ekmeğine olan özlemimizle bu yola çıktık. Sizlere de geçmişten gelen bu lezzetimizi yaşatabilmek adına; Trakya köylerinde neredeyse her evde olan taş fırını, özel olarak kendi yöremiz ustalarına yaptırdık ve sadece özenle tutulması sağlanan ekşi maya ilavesi ile hiçbir katkı maddesi olmadan ekmeğimizi odun ateşinde pişirip, paylaşmaya başladık. Bunların yanı sıra tamamen modern ekipmanlar ve hijyenik bir ortamda sizlere imalatımızı gerçekleştirmekteyiz.

Öncellikle doğup büyüdüğümüz köyümüz olan Yenimuhacir’de sunmaya başladığımız ekmeğimizi, siz değerli müşterilerimizden gelen geri dönüşlerle, bugün daha geniş bir pazarda sunmaya devam ediyoruz.